YENİ NESİL PROBLEMİN HİKAYESİ KİTABIMIZI TANITTIK

Bu yıl okulumuzda 3/D sınıfı öğretmeni Arzu USLU ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu "Problemin Hikayesi" e Twinning projesinin yaygınlaştırma çalışması kapsamında Okul Müdürümüz Gökhan İSLAM ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA'yı ziyaret ettik.Kitapta katkısı bulunan 3/D sınıfı öğrencilerinden Ceren S. ve Serra N.ile final ürünü olan kitabımızı takdim ettik.Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA 'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

07.04.2022 1110

07-04-2022