Gökhan İSLAM - Okul Müdürü

1978 Yılında Trabzon İli Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Vakfıkebir ilçesinde Lise eğitimini Trabzon´da tamamladıktan sonra, 2001 Yılında Atatürk Üniversitesi Erzican Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2001-2003 Yılları arasında Erzurum ili Hınıs ilçesinde çeşitli okullarda Sınıf Öğretmenliği yaptı.2005- 2012 yılları arasında Ordu ili Fatsa ilçesinde farklı okullarda Sınıf öğretmenliği yaptı. 2013 yılında Aslancami Ortaokulu müdür Yardımcılığı görevlendirmesi, 2014 yılında Hatice-Bahaettin Şener İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.  2016 yılında Hatice-Bahaettin Şener İlkokulunda müdür vekili görevlendirmesi, 2018 yılında Şehit Zafer Özdeniz İlkokulunda kurucu müdürlük görevlerinde bulunmuştur. 2018 yılında Atatürk İlkokulun da müdür olarak görevlendirildi halen bu görevini sürdürmektedir. Yüksek Lisans Öğrenimini 2020 Yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı. 2022 yılında Anadolu Üniversitesinde İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Uluslar Arası İlişkiler Bölümden mezun oldu. Merkezi ve mahalli birçok eğitime katıldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.